Страшно! Моника Валериева съвсем си Обезобрази Лицето! СНИМКИ:

monika-valerieva-4

Моника Валериева се изложи жестоко. Подобно на много други себеподобни, плеймейтката от Дупница също реши да се сдобие с тлъсти вежди.

Странната мода вече направи за смях топ красавици като Златка Райкова и Николета Лозанова, но Валериева явно не си е взела бележка. Моника не искала да се различава от всички останали, а сляпо се доверила на модните тенденции.

И също падна тяхна жертва, както се случи с другите й колежки плеймейтки. Разбира се, злобни и подигравателни коментари заваляха под шокиращите снимки на Моника, но на нея хич не й пука.

monika-val-vejdi

Дупничанката е завъртяла главата на руски олигарх и тъне в такъв лукс, какъвто дори най- изявените родни златотърсачки не могат да си представят. Моника раздразни зложелателите си с гола фотосесия из всички помещения в палата на руснака. Валериева най- подробно засне и пусна във фейсбук изтънчените специалитети, с които руснакът я поглези.

Двамата поддържат връзка от разстояние в продължение на няколко месеца, като това беше първото гостуване на Моника в луксозния му дом.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *