Страшно! Ето я новата Анита Мейзер! Докога богати и грозни жени ще ни правят за резил пред света? СНИМКИ:

Гръмна поредният скандал с роден конкурс за красота. След Анита Мейзер и Тамара Георгиева, мнима бизнесдама от Септември, на име Танита, ни направи за резил пред света.

Пишман миската спечелила „Мисис Глоуб България“, което й дало възможност да се яви на световната надпревара за омъжени жени „Mrs. Globe” в Китай. Оттам тя дори се върнала със специална награда – за най- позитивен участник, хвали се из медиите бизнесдамата.

Танита Стойчева, която може да си съперничи по красота с Анита Мейзер, е съпруга на бившия градоначалник на Септември Томи Стойчев. Тя се представя като бизнесдама, но с каквото точно се занимава, не е ясно. А пък и никой не го интересува.

Явно родните конкурси за красота са се превърнали в отдушник за богати и комплексирани жени, които се чудят какво да правят с парите на мъжете си. А организаторите пък елегантно трупат пачки от кандидат- миските и дават короната на тази, която бутне най- много, независимо дали отговаря на естетически критерии или не.

И докога подобни частни конкурси ще излъчват представителки, които злоупотребяват и петнят името на България! Позорят национален символ като знамето!

Да си припомним пресния случай с „Мис България“, спечелен от Тамара Георгиева. Въпреки че стана ясно, че никой от 20- членното жури не я посочило за победителка, точно тя се окичи с короната. Организаторката Ирина Папазова пък отказа да покаже протоколите от гласуването, както и да отнеме титлата от Тамара и да я връчи на избраната единодушно от журито за победителка Йовита от Бургас.

Впоследствие се оказа, че свекърва на Тамара била известната в модните среди Катя Роуз, която също има доста титли от мними конкурси за красота.

Преди няколко години пък, скандалната Анита Мейзер спечели мнимо състезание за омъжени жени у нас и също се изтипоса на световен конкурс да представя България.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *