Скандална плеймейтка се намърда в леглото на Митко Динев

emanuela-dinev

Милионерският наследник на клана Диневи – Димитър Динев, забърса поредната златотърсачка. Новото попълнение в леглото му е плеймейтката от Перник Биляна Евгениева.

Доста дълго време силиконката стоеше встрани от медийното внимание, след чутовния скандал, който забърка.

Плеймейтката нашумя преди три години след участието си на „Мис Плеймейт“. Малко след конкурса започна връзка с вечния плейбой Христо Сираков. Перничанката обаче така му завъртя главата, че той дори реши да се ожени за нея. Двамата направиха бляскав годеж, на който присъства почти целия роден хайлайф.

Евгениева накичи с огромни рога Христо Сираков
Евгениева накичи с огромни рога Христо Сираков

Няма и месец по- късно обаче, Биляна Евгениева беше изловена да интимничи в столична чалготека с … Благой Георгиев! След като избухна скандалът, Ицо стоте манекенки побърза да бие шута на шавлива плеймейтката.

След уикенд в Гърция, и Благо Джизъса я заряза. Така, Биляна остана без спонсор и се покри от медийното внимание. Даже се заговори, че се е прибрала в родния Перник за известно време, тъй като нямало как да издържа и себе си, и детето си в София.

Благо Джизъса обаче много бързо й се насити

Говори се, че през това време Евгениева забърсала пернишкия подземен бос Феодор Феодоров- Федката. Плеймейтката силно се влюбила в него и се надявала, че той ще се ожени за нея. Вместо това обаче, Федката я зарязал.

Сега Биляна отново успя да изплува, като заби милионерското синче Димитър Динев. Вероятно обаче ще остане разочарована от финансовото му състояние. Както разкри бившата му половинка и майка на детето му, фолк певицата Емануела, Митко Динев няма никакви доходи. Милионерът разчита на баща си да му подхвърля някой лев от време на време, както и да ползва някои от скъпите му коли.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *