Скандал! Родни звезди скочиха срещу Андреа! Ето Защо:

andrea-17

Фолк дивата Андреа беше удостоена с награда за „Най- добра визия“. Призът беше връчен от едни от най- добрите международни коафьори, дошли у нас да покажат уменията си.

Наградата за Андреа обаче възмути и обиди доста от родните звезди, които претендират, че се поддържат доста по- добре от певицата. Още повече, че дори при награждаването на фолк дивата, всички видяха жестока грешка на коафьора й. Прическата на Андреа беше под всякаква критика, като добавените екстеншъни в косата й, бяха видени от всички гости на шоуто.

andrea-2

Андреа е една от най- тежко гримираните родни звезди. Но по- смущаващото е, че фолк дивата не се осмелява да се покаже изобщо в натуралния си вид. Певицата никога не се е показвала без грим, а лицето й винаги е покрито с дебели слоеве макияж. Фолкаджийката не смее и да промени прическата си – от години не се разделя с русите букли. Като цяло, определено не е сред звездите, които обичат да експериментират с външния си вид.

Феновете на Андреа обаче я защитават, че е една от най- красивите и сексапилни родни звезди и заслужено е получила такава награда.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *