Ще хвърчи перушина! Най- горещите плеймейтки се хванаха за косите! Виж Тук:

pleimeitki-3

Кървава битка се задава сред едни от най- сексапилните родни красавици. Списание „Плейбой“ обяви състезание, което трябва да определи кои са 15- те най- влиятелни плеймейтки. Така еротичното издание реши да отбележи 15 години на българския пазар.

За носителките на титлата „Мис плеймейт“ е въпрос на престиж да оглавят класацията.

А най- надъхана до момента, разбира се, е Николета Лозанова. Тя дори вече се обяви за победителка в поредица от пиар статии в различни интернет медии. Основният й коз е, че всяка неделя чете от аутокюто въвеждащите реплики в клюкарското шоу „Папараци“.

Николета се обяви за победителка

Двете Златки обаче не са конкуренция, която трябва да се подценява.

Златка Димитрова, известна също като Черната Златка, също се радва на постоянно присъствие по телевизиите и е особено активна в социалните мрежи. Дори е печелила риалити шоу – „Биг брадър ол старс“. Постоянно гостува по телевизионните студия по най- различни поводи и определено е любимка на публиката. В момента е най- известната звездна майка.

zlatka-dim-10
Златка е най- влиятелната звездна майка в момента

Златка Райкова е първата голяма звезда на конкурса на „Плейбой“ и една от най- скандалните носителки на титлата „Мис Плеймейт“. Във времето Русата Златка показа голямо израстване и развитие – и като личност, и професионално. Тя основа своя модна линия, която развива успешно през последните няколко години.

Русата Златка се наложи като успешен дизайнер

Елена Кучкова също е сред най- харесваните носителки на короната „Мис плеймейт“. За нула време се превърна в звезда, но след драматичната раздяла с политика Любомир Ников, потъва вдън земя. Кучкова изтри профилите си в социалните мрежи и се скри тотално от общественото внимание.

Кучкова се покри, но все още има много фенове

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *