Шок! Николета боядиса косата на 4- годишната си дъщеря! Снимки:

nikoleta-nikol-1

Николета Лозанова за пореден път си навлече гнева на майките, след като пусна снимки на дъщеря си Никол с боядисана коса.

Дъщерята на плеймейтката и Валери Божинов стои спокойно на стола във фризьорския салон, докато променят цвета на косата й. Дни преди да навърши 4 години, малката Никол се оказа с червена коса.

nikoleta-nikol-2

А гордата майка подробно е запечатала събитието и не крие колко се радва, че невръстната й дъщеричка се превръща в нейно копие.

Николета определено иска да превърне малката Никол в свой образ и подобие. Много често плеймейтката избира едни и същи дрехи за себе си и дъщеря си, води я по ревюта и фотосесии, опитва се да я превърне в медийна знаменитост още от съвсем малка.

Николета и Никол дефилират на модно ревю
Николета и Никол дефилират на модно ревю

Как ли се чувства обаче бащата Валери Божинов, като вижда в какво се превръща детето му? Футболистът бил бесен от възпитанието, което бившата му половинка дава на дъщеря им. Но, за съжаление, освен да се кара с нея, няма какво друго да направи.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Шок! Николета боядиса косата на 4- годишната си дъщеря! Снимки:"

  1. а   31.03.2016 at 18:26

    Николета просто използва горкото дете, за да привлича внимание към себе си. Осъзнала е, че отдавна вече не е интересна и я е яд.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *