Шок! Лицето на Бориса Тютюнджиева – тотално обезобразено!

borisa-3

Моделката Бориса Тютюнджиева, която се славаше като една от най- красивите и сексапилни българки, е напълно обезобразена! Лицето й изглежда страховито променено – подпухнало, надебеляло и обезформено!

Бориса се появи в „Черешката на тортата“ за първи път от няколко месеца насам. Изглежда, докато е отсъствала от медийното пространство обаче, е наблегнала доста на яденето. Красивата моделка изглежда така, сякаш е качила десетина килограма.

borisa-2
Явно е наблегналата повече на яденето през последните месеци

Откакто се раздели с продуцента Андрей Арнаудов преди няколко месеца, Тютюнджиева явно страшно се е запуснала. Или просто е наблегнала повече на нощния живот. Може би пък по празниците е наблегнала повече на софрите. Така или иначе, от доскорошната красавица няма и помен!

Бориса преди
Бориса преди

Бориса от години се опитва да се нареди сред най- известните моделки и плеймейтки у нас, като дори навремето успя да открадне Ники Михайлов от Николета Лозанова. След като не успя да се нареди сред Златките обаче, Тютюнджиева откри свой онлайн бутик за италиански дрехи и се занимава с него до ден днешен.

Връзката й с Андрей Арнаудова обаче най- после успя да я наложи като един от разпознаваемите родни випове. Освен това й се наложи да се помири с отколешната си врагиня Николета Лозанова, която е кадър на Иван и Андрей, за да вдигнат рейтинга на „Папараци“, а и на самата Бориса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *