Шок! Ето какво яде Маги Бадер, за да поддържа форма:

magi-bader-6

Манията на Маги Бадер по фитнеса я кара на нагъва храни, които иначе биха погнусили хората. Тазгодишната „Мис Плеймейт“ блъска всеки ден в залата, а менюто й изобилства от протеини.

Сред фитнес маниаците в последно време е особено популярно конското месо. Маги Бадер не оставала по- назад от съмишлениците си и също набивала здраво от тези мръвки.

Плеймейтката си купувала месото от специализирани места, където уж било по- качествено. Готвела си го вкъщи и си го носела в кутийка, когато е навън, за да не нарушава режима си.

Маги Бадер много се гордее с фигурата си, която поддържа всеки ден във фитнеса. 24- годишната моделка залива профилите си в социалните мрежи със селфита от залата. Тялото й със сигурност беше най- добре поддържаното в тазгодишния конкурс „Мис Плеймейт“.

За учудване на мнозина, Магдалена вече има едно раждане – синът й е на 5 години. Красавицата се омъжила съвсем рано, на 19 години, за бащата на детето си. След 3 години брачен живот обаче, решили да се разведат, тъй като се оказало, че им е трудно да съжителстват заедно. Но успели да запазят приятелството си.

Към момента статусът на актуалната „Мис Плеймейт“ не е известен. Първоначално се говореше, че била новата муза на Христо Сираков – Стоте манекенки. После пък се заговори, че има връзка с подземен бос. Тя засега не коментира темата. Но се похвали, че след като спечелила конкурса, вече получила няколко предложения за брак от свои почитатели във фейсбук.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *