Шок! Еманула цъфна по зърна! Уникална Снимка (+ 18)!

emanuela-zarna-1

Емануела смело се разголи за снимките на новото си видео. Без свян от детската си аудитория, певицата се пусна по прозрачно боди, а зърната й се забелязват съвсем ясно.

Феновете на фолк дивата, предимно жените, не останаха особено очаровани от предизвикателното й облекло. Мнозина коментираха, че Емануела сякаш е излязла от фолк клип от началото на века.

Певицата обаче далеч не е единствената, която се облича в такова предизвикателно облекло. По подобни бодита лъснаха вече доста нейни колежки.

emanuela-zarna

За първи път обаче на някоя от дамите, обличали подобно бельо, се вижда абсолютно всичко. Жените не спестиха критики към Емануела. Много дами й заявиха, че трябва да се засрами от подобно облекло, тъй като има малко дете.

Фолк дивата обаче едва ли би се впечатлила от подобни забележки. Емануела няма свян по отношение на разголването и почти всяка седмица пуска свои разголени снимки във фейсбук. Зеленооката певица дори задминава колежката си Камелия, която доскоро беше известна като царицата на провокациите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *