Шок! Джулиана Гани си смени лицето! СНИМКИ:

Джулиана Гани е напълно неузнаваме! Кофти грим, издути до неузнаваемост устни и скули, както и нови екстеншъни, буквално смениха физиономията на плеймейтката.

Тя засне фотосесия, за да рекламира изкуствените букли на бившата си съквартирантка Миглена Каканашева. Визията й обаче шокира феновете в социалните мрежи. Някои я нарекоха извънземно, други бостанско плашило. Трети й подхвърлиха, че гримьорът си е направил гавра с нея.

Рекламната фотосесия, която Джулиана засне с екстеншъните на Мегз, се появи седмица, след като двете се изпокараха публично. Причина за скандала между двете стана конкурс за красота, организиран от силиконката. Тя поканила дизайнерката да облече участничките и да връчи своя специална награда на едно от момичетата.

Когато излязла да даде приза си на своята избраница, Мегз заявила, че е толкова красива, че точно тя трябва да спечели конкурса. Победителката обаче се оказала друга – момиче, близко до един от собствениците на заведението, където се провело състезанието по красота.
Каканашева побесняла, че нейното момиче не спечелило и се нахвърли на Джулиана Гани в медиите. Свадата им обаче не продължи дълго. Общите бизнес интереси се оказа по- силни от егото.

Докато бяха заедно в къщата на Вип Брадър, силиконовата моделка не криеше неприязънта си към дизайнерката. Джулиана Гани постоянно се заяждаше и злословеше зад гърба на Мегз. Към края на престоя си в шоуто обаче, двете си простиха скандалите и се сдобриха. После пък установили, че могат да си бъдат много полезни една на друга, тъй като и двете са свързани с модния бранш.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *