Съвети за страстен Свети Валентин

Любовни писма, бонбони, цветя, подаръци… Да, всичко това е много красиво, но може би ви трябва малко по- различни съвети за Свети Валентин. Такива, които ще ви помогнат да завършите празника на влюбените със страстна нощ. Трябват ви горещи съвети за Свети Валентин? Тук е мястото:

sveti-valentin

Бъдете секси и съблазнителна
Може би сте срамежлива, но поне в този ден, се опитайте да извадите съблазнителката, която се таи вътре във вас. С любимия сте! Не трябва да ви е срам! Гледай го в очите, усмихвай му се, облечете се така, че да подчертаете най- хубавите части на тялото. В този ден не трябва да липсват целувки и прегръдки. Все пак не вадете всичко на показ. Опитайте се да сте загадъчна, но и подканяща.

„ЕРЕКТИН- МАКС“ – за мощна ерекция и стръвно женско либидо. ВИЖ ТУК

Сложете секси бельо
Един хубав комплект бельо прави всяка жена атрактивна. Ще се чувствате по- секси и по- уверена по отношение на секса. А и побърква всеки мъж… Чудесна вечер, за да покажете новото си бельо…

Яжте храни- афродизиаци
Страстната нощ не започва от леглото, а доста по- рано. Подберете меню, което да включва афродизиаци – храни, коитоsveti-valentin-1 увеличават сексуалното желание. Сред тях са шоколада, бадемите, скаридите, аспержите, бананите, меда и шампанското.

Украсете дома
Ако смятате да прекарате нощта у дома, украсете я подобаващо за повода – с много свещи. Пуснете приятна музика. Уверете се, че домът ви е чист и подреден.

Прекарайте повече време заедно
Когато свършите със страстната част от нощта, останете повече време заедно, ако живеете в отделни домове. Гледайте да не заспите веднага, а да се насладите на приятни разговори, гледайте филм и пр. Това е много важен момент за всяка двойка, тъй като подхранва емоционалната връзка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *