5 съвета за секс на Свети Валентин

Свети Валентин е Денят на влюбените и любовта витае във въздуха – навсякъде им двойки, сърца, бонбони и плюшени мечета.

Но на такъв празник, черешката на тортата е страстен и пламенен секс! Ето няколко съвета как да направите нощта на Свети Валентин незабравима:

sveti-valentin-seks

Подарете нещо секси. Шоколадите и цветята са подходящи, но може да изберете нещо по- пикантно като подарък за половинката. Какво ще кажете за секси бельо или секс играчка? Със сигурност такъв подарък ще подлуди половинката ви. Оставете фантазията си да полети и потърсете нещо, което ще се хареса и на двамата.

„ЕРЕКТИН- МАКС“ – за мощна ерекция и стръвно женско либидо!

Облечи се секси. Без съмнение мъжете обръщат внимание на външния вид. Изберете си секси дрехи – прическата на косата да е небрежна. Гримът да е натурален, но със секси нотка – дебела очна линия или червени устни. Елегантни обувки на токчета и облекло, което да подчертава фигурата ви. А бельото – задължително да е провокативно! Не забравяйте и хубав парфюм.

Опитайте нещо ново. Имате ли фантазия, която още не сте осъществили? Искаш нещо ново, а не знаеш как да си гоseksi-sveti-valentin поискаш? Свети Валентин е идеалният ден.

Може да е нещо странно или трудно, или нещо, което да разнообрази секса ви. Опитайте нови пози!

Хвани юздите. Няма нищо по- секси от жена, която поема инициативата по време на секс. Бъдете смела и влезте в ролята на страстна господарка.

Използвайте допълнителен елемент. Въпреки че важното е да събудите страстта, винаги можете да използвате допълнителна екстра, за да го постигнете. От еротичен или порно филм до секс играчка. Може да опитате секс на различни места в дома ви.

Love is in the air. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/dDkwAenYxfY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *