Съвети за хубаво дупе

С настъпването на пролетта и лятото, излагаме все по- големи части от тялото си на показ. Разбира се, за всяка жена една от най- важните зони е седалището. Мечтаем си да хубаво и стегнато, но винаги прекалено късно се сещаме да вземе мерки.

dupe

Не и тази година. Тази част на тялото, при подходящи грижи, може да изглежда наистина добре, дори да не ви се вярва. Мускулите на седалището са най- големите и най- силните в тялото ни, но за съжаление, и първите, които издават напълняване, отпускане, поява на целулит и пр.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК

Как да започнем програмата си за красиво дупе? Най- напред трябва да ексфолираме кожата веднъж- два пъти седмично. Така ще ускорим обновяването на кожата, която ще стане и по- мека.

ЕКСФОЛИРАНЕ
Трябва да го правим с кръгообразни движения. Друг вариант е редовно да си правим масажи с ръкавица за баня, която изглажда несъвършенствата. Може да използвате и растителни гъби, като тази от тиква.

ХИДРАТИРАЩ КРЕМ
Всеки ден трябва да се хидратираме. Всеки ден след душа трябва да се мажем с хидратиращ крем по цялото тяло. uprajnenie-dupeИзберете го според типа кожа. Така кожата ви ще стане мека, еластична и ще я предпазите от стрии.

СТУДЕНА- ТОПЛА ВОДА
Когато се къпем, водата може да ни е много полезна, за да имаме красива кожа. В зоната на дупето може да сменяте топла и студена вода, така подобрявате кръвообращението. Това е хубава разкрасителна процедура, която може да правите и върху цялото тяло.

ДОБРА СТОЙКА
Начинът, по който движим тялото си, може да е много полезен, за да изглеждаме добре, особено отзад. Старайте се да ходите изправени и не се прегърбвайте. Токчетата също могат да са от голяма полза. Също така, ако няколко минути на ден ходите на пръсти, с времето дупето ви ще стане по- стегнато и ще се повдигне леко.

Упражнения
Спортът и движението са много важни, за да имаме добре оформено дупе, а и като цяло, да имаме хубава фигура.

Упражнения за дупе. ВИЖ ТУК:
http://youtu.be/F_Gz17FcZn4

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *