Съвети за депилация без болка

Депилацията е сред най- болезнените разкрасителни процедури. Но ние ще ви споделим някои ценни съвети как да се обезкосмявате, като намалите болката.

depilaciq-bolka

ДЕПИЛАЦИЯ С КОЛА МАСКА

Има няколко начина, за да избегнем болката от депилация с кола маска. Първото е да не ексфолирате кожата си поне 48 часа преди депилацията, тъй като става много чувствителна и ще боли повече, отколкото обикновено.

Ако болката е много силна, 30 минути преди това може да използвате крем или аерозол с лидокаин, за да притъпите чувствителността в зоната. Може дори да вземете някакво успокоително без рецепта, за да притъпи усещането.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

По време на депилацията, за да избегнете болката, може да поставите малко талк без парфюм в зоната.

За да избегнете болката след депилацията, не се излагайте на високи температури и не тренирайте 24 часа, за да не сеdepilaciya-bilki потите и така да раздразните кожата.

ДЕПИЛАЦИЯ С ПИНСЕТА

Много болезнен метод за депилация, тъй като отмъкваме косъма от корен. Тъй като се използва за малки зони, може първо да потопите в гореща вода, за да се отворят порите и да помогнете на косъма да излиза по- лесно.

Друг вариант е да сложите лед в зоната за депилация, за да ви боли по- малко.

ДЕПИЛАЦИЯ С КРЕМ

Въпреки че е най- малко болезнената депилация, трябва да се прави също внимателно. Винаги следвайте инструкциите за употреба на опаковката.

Преди да се намажете с крема, проверете дали ви понася като намажете малко от вътрешната част на ръката, за да сте сигурни, че не сте алергични.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *