Съпругата на Петко Димитров развя голо дупе в мрежата! СНИМКИ:

yana-1

Съпругата на Петко Димитров взриви мрежата с горещи снимки по бански.

Хореографката Яна роди второто си дете от ресторантьора в края на миналата година. Но безупречната й фигура изобщо не подсказва този факт. Красивата танцьорка се похвали със стегнато тяло и апетитни форми, на които всяка жена може да завиди.

Въпреки двете раждания, Яна няма и грам целулит. Но, разбира се, не е за пренебрегване факта, че работата й е да танцува по цял ден. Тя е собственичка на една от най- известните школи по танци в страната, като в същото време не се отказва и от преподаването.

yana-dimitrova-1

След двете раждания, Яна побърза да се върне към работата си, за да може да свали излишните килограми и да си върне фигурата. Петко Димитров е много доволен от факта, че половинката му е все така красива, въпреки че вече му е родила две деца.

yana-dimitrova-2

И освен че се грижи за тях, хубавата Яна често трябва да гледа и сина му Виктор, от първия му брак с тв водещата Мария Игнатова. С три момчета на главата, на красивата танцьорка определено не й е лесно. Но тя никога не се оплаква. За късмет на мъжа й!

yana-dimitrova

След като Мария Игнатова се раздели с дългогодишния си портньор Димитър Рачков, синът й живя няколко месеца с баща си и новото му семейство. Тв водещата му го връчила, тъй като искала време, за да се съвземе от любовната мъка.

Но според светската мълва, блондинката всъщност имала афера с женения цирков артист Енчо Керязов. И докато Игнатова се радвала на живота на свободна жена, танцьорката Яна едва не луднала с още едно момче в къщата. Тя обаче се справила отлично и дори с бизнесмена обмисляли идеята да си направят още едно дете, защото тя много искала да има дъщеря.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *