Съпругът на Енджи Касабие й купи палат! Не е за вярване колко струва:

Диетоложката Енджи Касабие заживя в луксозен мезонет за повече от половин милион лева в София. Разкошният имот е подарък от съпруга й Рабия и се намира в частна резиденция. Красивата диетоложка е под пара, защото в момента обзавежда новия си дом, като не щади средства, за да го превърне в истински палат.

Младото семейство е решило да се установи в България, след като животът в Ливан им донесе само нещастия. Първо, след като се ожениха в края на миналата година, решили да си купят апартамент в Бейрут. Но сделката се оказала пълна измама и загубили много пари.

Там ги сполетя и най- голямата трагедия – загубата на неродените им деца, заради лекарства грешка. Енджи била бременна с близнаци в шестия месец, когато усетила силни болки. Лекарят й обаче я успокоил, че се дължат на стомашно неразположение, защото е много слаба. Оказало се обаче, че е настъпило усложнение, което налага спешен аборт.

endji-kasabie-3

След толкова много драми в Ливан, Енджи навила мъжа си да пробват в България. Бащата и братът на диетоложката имат солиден бизнес у нас и щели да им помогнат. Енджи Касабие пък е решила да възстанови бизнеса си със здравословно хранене, който беше много успешен, преди да се премести в Ливан. Съпругът й засега пътува между двете държави.

Красивата ливанка се прочу като диетоложката на звездите и редица известни българи минаха през кабинета й, за да топят излишните килограми. Големият й удар обаче беше да се уреди като личен диетолог на холивудските звезди, които снимат в България. Енджи приготвяше лично менюто за Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Антонио Бандерас и др.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *