Резил! Ирина Тенчева живее в супер лукс, а се цигани за вехтории! Виж Тук:

irina-tencheva-4

Ирина Тенчева шашна с нахалство приятелите си във фейсбук. Въпреки че мъжът й Иван е милионер, тя се опитва да изкара някой лев, като набута някой да купи вехториите от дома на родителите й.

Бившата тв водеща се оплака, че трябва да се отърве от старите мебели, за да започне мащабен ремонт на жилището. За целта, Тенчева публикувала обяви в сайт за продажби. Но за да стане сключи по- бързо сделка, пуснала офертата и на приятелите си в социалните мрежи, с надеждата някой да откликне.

Тя „рекламира“ вехториите като „симпатични ретро мебели“ от нейното детство. А цената, която им е обявила, е 490 лева! Тенчева уточнява, че купувачът сам трябва да осигури транспорта.

irina-tencheva-1

Обявата й обаче събуди недоумение и смях, а на мъжа й Иван едва ли му е станало много приятно. Защо търсиш 490 лева за стари мебели, при положение, че живееш в палат за милиони?, чудят се потребители в социалните мрежи. А повечето я съветват просто да ги подари на някого, вместо да се излага и да се цигани за 490 лева.

Освен че с голямото си семейство Тенчева живее в луксозна къща в баровски квартал на столицата, имат и апартамент в Гърция, където почиват всяко лято. А тези 490 лева навярно са джобните й пари само за ден, коментират разгневени потребители. Други пък се шегуват, че така се става богаташ.

Луксозният дом на Ирина Тенчева и Иван

Нелепото поведение на Ирина Тенчева не за първи път й докарва ядове. Миналата година бившата тв водеща брутално се изложи във „Вип Брадър“. Присъствието й в предаването, направи за смях мъжа й Иван, който по конкурентната БТВ водеше продуцираното от него и Андрей шоу „Фермата“, точно докато на другия канал жена му вдигаше поредния скандал в къщата на „Биг Брадър“.

Издънката на Ирина сериозно влоши отношенията с мъжа й, но в крайна сметка, успяха да преодолеят проблема. А тя, въпреки че го изложи, така и не получи обещаното предаване по Нова тв. Разочарована от провала, Тенчева дави мъката си в алкохол цяло лято в Гърция. А сега, след като вече си е в София и няма какво друго да прави, е впрегнала излишната си енергия в мащабен ремонт в апартамента на родителите си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *