Ръководство за джентълмени: Как да събереш бившата и настоящата

Не е лесно, но ако внимаваш ще останеш цял

среща с жена

Понякога се случва така, че просто трябва да събереш бившата и настоящата съпруга до себе си. Въпреки че не би трябвало да се очакват размирици, събудените чувства могат да изиграят лоша шега и да се стигне до поредица от неприятни ситуации. Как да процедираш в подобен момент?

На първо място се отпуснете. Преди срещата обяснете на сегашната си жена, че не е нещо необичайно един мъж да се интересува какво прави неговата бивша. Все пак вие сте с голямо сърце и винаги в готовност да помогнете на приятел (наблегнете на последната дума). Освен това имате и бизнес отношения, а и тя отдавна си има друг. Последното е попадение право в десятката, когато бъде казано в точния момент и на точното място.

След като старателно направите подготовката, продължете напред с повишено внимание. В никакъв случай не говорете за това какво и как сте правили с бившата, къде сте ходили, а темите секс, любов и раздяла са пълно табу. Изключително важно е да демонстрирате, че се отнасяте към предишната както към всяка друга жена и чувствата помежду ви отдавна са изстинали. Удачно е и да вметнете, че сега се чувствате много по – добре, комфортно ви е и т. н.

Не искайте разрешение за срещата. Просто кажете, че трябва да стане. Ако попитате жената за разрешение ще си създадете много по – големи проблеми, тъй като тя веднага ще се усъмни, че има заговор срещу нея и ще се почувства като изправена пред неизвестното. А това поражда много страхове, от които лесно може да се образува шокова ситуация.

И не забравяйте. Бъдете спокойни и скрийте вълнението си под любезна усмивка, колкото и голямо да е то. Усещайки нервност, сегашната жена може да ви заподозре в изневяра и дори да не се стигне до скандал, да трие сол на главата ви седмици след срещата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *