Райна пак изфиряса в чужбина! Ето кой плаща скъпите й екскурзии:

raina-1

Райна забегна към поредната екзотична дестинация. Фолк дивата в момента е в Мароко. Певицата отбеляза своеобразен рекорд, като от началото на годината е прекарала повече време извън страната, отколкото в нея.

Пилето на поп- фолка прехвърча от държава в държава, от континент на континент, но е пълна енигма как успява на финансира нескончаемите си пътешествия.

Навремето Райна беше сред най- оборотните певици, но към момента е сред най- слабо платените имена в каталога на „Пайнер“. Но най- лошото е, че въпреки ниския хонорар, почти никой не я кани на участия, като в месеца й се събират, колкото на пръстите на едната ръка.

Как успява хем да поддържа сравнително висок стандарт, а в същото време да пилее пари за екзотични екскурзии, се питат колегите й в бранша. Дори най- оборотните изпълнители не пътуват толкова често, колкото Райна.

Единственият вариант е да крие някой заможен любовник, но не е известно да има такъв. Даже напротив. Говори се, че фолк дивата от Сандански от известно време има връзка с танцьор, а за да бъде навсякъде по света с нея, тя поемала и неговите разходи!

Може би, докато беше на върха на славата, Райна умело е инвестирала спечеленото в нещо, което в момента й носи доста добри доходи – навярно недвижими имоти. По това време певицата живееше в дома на Константин, а солидните хонорари, които е прибирала, е вкарала в закупуването на луксозни имоти, които сега я хранят, гадаят фенове на певицата.

Райна дори се е оплаквала, че почти всяка година я проверяват данъчните по анонимни сигнали, подадени от завистници. Но до момента певицата винаги е била напълно изрядна. Тя обяснява всичко с прословутата си македонска пестеливост.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *