Потресаваща гледка! Вижте как Денди тръгна по улиците – СНИМКИ (+18)

dendi-3

С шокиращо облекло Любомир Милчев, популярен като Денди, втрещи случайни минувачи. Ексцентричният писател посетил кварталното кафене в доста провокативен вид.

Той се бил издокарал с възтесни и плитки джинси, които едва покривали задните му части. А оттам се подавали… черни прашки!

dendi

В този вид, придружен от кученцето си Хининос, Денди поседял в кафене близо до дома си. А на прибиране, се заредил с бутилка бира. А през цялото време задните му части се развявали на воля пред слисаните погледи на случайни минувачи.

dendi-1

Денди живее в центъра на столицата, но от години страда от хронично безпаричие. По- точно, от раздялата с бившата си съпруга Юлия, която е доста богата жена. Двамата бяха двойка дълги години, но накрая тя го натири от дома и живота си, след като го спипала в жестока издънка. Дамата с ужас научила, че съпругът й заложил голяма част от семейните й бижута.

След като Юлия го изхвърли, Денди започна да се появява във всяко риалити шоу и се издържаше така известно време – от хонорар до хонорар. Вероятно щеше да продължи в същия дух, ако не беше зависимостта му към спиртните напитки.

Накрая, след като всички врати му се затръшнаха, писателят увисна на врата на милионера Спас Русев. За късмет на Любомир Милчев, двамата са роднини, при това, са в горе- долу прилични отношения. Богаташът се стараел скандалният му родственик да не го излага по светските партита, на които се натрисал обикновено без покана, за да се наяде и напие. Затова се стремял да не го остава да затъне съвсем и да тръгне да проси по улиците.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *