Потрес! Вижте на какво приличат щерките на Анелия и Лияна! Шок СНИМКА:

Скандална снимка на щерките на Анелия и Лияна взриви мрежата! Пубертетът явно вече здраво тресе двете наследнички на фолк певиците. Но на външен вид, изобщо не изглеждат като тийнейджърки, а като 30- годишни каки.

Анелия с дъщеря си Ивон

Двете фолк щерки са напомпали джуките до пръсване с хиалурон, а лицата им са скрити под дебели слоеве грим. Най- фрапантното обаче е, че момичетата изглеждат като абсолютни клонинги.

Дъщерята на Анелия и Коко Динев – Ивон, е на 14 години, но от година насам вече ходи с тонове макияж, а устните й са неизменно издути до пръсване. 15- годишната Денис пък изглежда като пълно копие на майка си Лияна и дори ходи с нейната прическа. Двете вип- наследнички вече бръмчат по кафенетата и бройкат гаджета.

Денис и Ивон

Външния вид на тийнейджърките обаче никак не се харесва на последователите им социалните мрежи. Ивон и Денис отнесоха лавина от негативни коментари. А някои от потребителите отбелязаха, че в сравнение с тях, скандалната Сузанита прилича на невинно момиченце.

Известните майки на Ивон и Денис явно никак не са притеснени от фрапантния вид на децата си. Анелия дори често споделя селфита с дъщеря си и въпреки негативната реакция на феновете, хич не се трогва, а още повече подстрекава Ивон.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *