Потрес! Никoлета Лозанoва се накичи със злато като Ромска Булка! СНИМКИ:

Николета Лозанова шашна с ултракичозен тоалет на финала на „Мис Плеймейт“. Въпреки че се беше пипнала с марков тоалет на Филип Плейн, плеймейтката стана за смях с килограмите златните ланци, които беше провесила на врата си.

Тв водещата наистина събра погледите на всички в залата, но в тях се четеше недоумение и присмех. Лозанова изглеждаше като жертва на модата под килограмите злата, отколкото като жена, която претендира да има вкус към модата.

nikoleta-12

Плеймейтката цъфна с нещо като боксови шорти, които й стигаха до коленете и целите бяха извезани със златни шарки. Обувките й също бяха богато украсени със златни синджири. А под коженото си яке, плеймейтката беше по сутиен.

Но това далеч не изчерпва златния мотив в тоалета й- тежка златна гривна, масивни обеци, златни кантове и по чантичката, и по якето. Целта на плеймейтката определено е била да открадне вниманието от новата „Мис Плеймейт“, но го направи по такъв начин, че се превърна в куриоза на вечерта.

В социалните мрежи пък Николета отнесе тонове подигравки, че накичена с толкова злато прилича на представителка на друг етнос, за който е по- типичен такъв избор на бижута.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *