Потрес! Миглeна Каканашeва развя голи гърди на прием! СНИМКА (+18)

miglena-kakanasheva-5

Снимка на голите гърди на дизайнерката Миглена Каканашeва предизвика цунами в социалните мрежи. Но вместо комплименти и пикантни коментари, Мeгз най- неочаквано понесе много критики.

Кадърът е направен на официално събитие, за което мургавелката се е издокарала с елегантна прозрачна рокля, която много напомня перде. Под екстравагантния тоалет се виждат кюлоти в телесен цвят. А по- нагоре – голите гърди на Мeгз!

Много от феновете на дизайнерката обаче я обвиниха в безвкусица, липса на класа и лош пример за младите.

Каканашева успя да изпълни целта си, която явно е била да разбуни духовете в социалните мрежи и да предизвика поредния скандал около себе си.

miglena-kakanasheva-6

След лавината от нелицеприятни коментари и епитети, дизайнерката се намеси, за да обясни нестандартното си решение. Мeгз заяви, че голотата е проблем за много хора, а когато е на обществено място – предизвиква само хули, макар че има много по- осъдителни действия и поведение. Според дизайнерката, е много по- страшно да търпиш богат мъж, който ти изневерява, само и само да не се разделяш с високия си стандарт на живот и да останеш ВИП.

Интересно обаче как ли е реагирала нейната половинка Дeмир Доган на шокиращата й модна приумица. Дали синът на Ахмeд Доган е бил доволен от факта, че жената до него си развява голите гърди пред десетки хора?

В морализаторската си тирада Каканашева е забравила да спомене за онези жени, които нямат право дори да назоват името на мъжа до тях. Изпадат в пристъп на паника, ако някой намекне за връзката им. Не могат да се покажат с него нито на парти, нито дори на снимка.
Но си стоят при този мъж, като птички в позлатени клетки. Приемат парите му, за да се чувстват значими, за да се бият в гърдите, че са независими. Жени, които продават любовта си, за да избиват комплекси.

Наистина, за такъв тип жени едва ли е проблем да си покажат голите гърди на публично място. Защото те вече са изгубили нещо по- ценно от чувството за благоприличие. И то се нарича достойнство.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *