Пошло! Вижте как Антония Петрова се изгаври с Коледа! СНИМКИ:

Антония Петрова забегна за празниците в Маями. Бившата Мис България не спира да залива социалните мрежи с пикантни снимки от коледната си ваканция.

Повечето й последователи обаче негодуват от пошлите кадри. За да се изфука, че най- после и тя е в чужбина през зимата, откакто се разведе с олигарха Бередин, перничанката се снима по бански до празнично украсените дръвчета в хотела.Петрова не се притеснява да съчетава силиконовите си форми със символите на най- семейния празник, само и само да се покаже, че препича кълки в чужбина.Миската засега не разкрива с кого е на екзотичния воаяж. Наскоро тя беше засечена на светско парти да интимничи с непознат мъж. Но дали е там с него, или отново е с родителите си, с които често пътува, не е ясно.

Скандалната перничанка се носи на крилете на любовта с новото си гадже. Тя отдавна разкара скромния бизнесмен Николай и явно най- после е намерила някой по- подходящ за нея. Антония се опита заради Николай да го раздава по- земна, по- спортуваща, дори намали носенето на грим. В крайна сметка обаче, й писна да се жертва толкова много заради него и му би шута. Освен това, бизнесът му не беше достатъчен, за да покрива всички прищявки на бившата миска.

Сега перничанката отново е във вихъра си. Глези се по скъпарски курорти. Събира слънчев загар на екзотични места. Конти се и си развява силикона при всеки удобен случай.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *