Пошло! Ето защо Николета пак се Съблече Гола – СНИМКА:

nikoleta-20

Пошла реклама на Николета Лозанова възмути феновете й. Плеймейтката отнесе куп подигравки заради еротичния начин, по който рекламира кексчета.

На снимката Николета позира по бельо в кухнята си, а на масата пред нея стои цяла кутия от въпросните кексчета. Под кадъра плеймейтката е написала, че това е единственото десертче, заради което е готова да си наруши диетата.

Напоследък Николета се навива да рекламира всичко, което й предложат. Плеймейтката изобщо не подбира марката, на която става лице. Съгласява се да се съблече за какъвто и да е ангажимент, стига да й донесе някой лев отгоре.

nikoleta-reklama

Николета отнася остри критики, заради непрекъснатите еротични фотосесии, които прави с цел реклама – било на себе си, било на някой продукт.

Плеймейтката обаче няма друг избор, ако иска да поддържа високия си стандарт на живот. Тъй като две години след раздялата с Валери Божинов не може да си намери нов мъж, който да я издържа, на Николета й се наложи да се пука от работа.

Плеймейтката се надяваше поне при развод с футболиста да успее да му измъкне половината пари, така че да се живее царски за дълъг период от време. Но сметките й излязоха криви. Получи точно толкова, колкото и Алисия, макар че фолк певицата нямаше брак с Валери Божинов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *