Пошлата визия на Мария изтрепа рибата! Ето как тръгна по участия – СНИМКИ:

mariia-3

Вече няма и следа от елегантния имидж на фолк певицата Мария. Докато беше омъжена за Християн Гущеров, тя се стараеше да изглежда стилна и модерна. Но след развода, фолкаджийката все по- често се появява на участията си като разпасана кръчмарска певица.

На една от последните си изяви Мария цъфна по… пижама, като горнището беше разкопчано, така че силиконовите й балкони да радват мъжкото око. Сутиенът на певачката пък беше доста скромен, за да ги побере и те свободно се развяваха в такт с гьобеците й. А зърната на Мария изкусителното надничаха иззад фината материя на бельото.

Потресаващата гледка на разпасаната пазва на певицата шашна повечето посетители в дискотеката. Мъжете, разбира се, се скупчиха около фолк дивата да плакнат окото. Най- ентусиазирани бяха няколко млади момчета, видимо доста добре почерпени. Жените пък цъкаха неодобрително с език как е възможно една майка да се носи по подобен начин.

mariia-14

Мария обаче е решена на всичко, за да си вдигне хонорара. Тя падна доста в заплащането на участията, докато беше с Гущеров, тъй като почти нямаше изяви на живо. Сега й се налага отново да работи на пълни обороти, за да печели по- добре.

mariia-12

Въпреки че отскоро си има нов спонсор – месопроизводителя Ангел Тенев, връзката й с него изглежда обречена. Бизнесменът, който е от Стара Загора, проявил огромна щедрост към певицата, като й платил видеото към „Червения картон“, снимано в Сицилия. Но настоявал Мария да напусне София и да се премести в дома му в града под липите. Тя изобщо нямала такова намерение и била готова дори да сложи край на отношенията им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *