Пак „Мис Крокодил“ вместо „Мис България“! Потрес Снимки:

Ужас и безумие! Така може да се определи новата „Мис България“ Тамара Георгиева. Победителката в конкурса за красота може да се сравни само с избора на Анита Мейзер за „Мисис България“, категорични са феновете в мрежата, а колажи на двете вече обикалят из социалните мрежи.

„Мис България“ остана в сянката на голямата победа на Григор Димитров в Лондон. Едва ли някой щеше да разбере коя е победителката, ако не беше толкова скандален изборът й.

Първо, Тамара от София трудно може да се нарече красива, в класическия смисъл на думата. Няма нито една нейна снимка от конкурса, на която да изглежда добре и човек да си каже „Заслужава короната“. На повечето кадри е излязла със странни гримаси. А това означава, че изобщо не е фотогенична – нито е модел, нито манекенка.

Второ, победителката трудно може да мине за „Мис“. В интернет повечето потребители са сигурни, че е прехвърлила 30- те и даже гони 40- те. В нея няма нищо миловидно, нищо момичешко. Все пак, конкурсът е за неомъжени, млади жени. Спокойно можеше да се яви на „Мисис Баба“, правят си гаргара зевзеци в мрежата.

А хирургичните и козметични интервенции са толкова очевидни, че изобщо няма защо да се коментират.

Журито на конкурса също не може да се разбере по между си и да обясни защо са избрали такава победителка.

Отговорът обаче не закъсня. Оказа се, че Тамара е приятелка на милионерско синче. Дори се говори, че е омъжена! Макар по правилник да няма право да се яви на конкурса, ако е семейна, за нея явно няма невъзможни неща.

Но, в крайна сметка, едно е да спечелиш короната, друго хората да те припознаят като победителка.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *