Падение! Ром обязди Бoриса Тютюнджиeва, а тя му пъха пари в гащите! СНИМКА:

Просташка изцепка на Бориса Тютюнджиева шашна феновете й в социалните мрежи. Моделката е редовен посетител на столичните чалготеки, но начинът й на забавление се оказала доста … долнопробен.

Появи се снимка, на която, видимо пияната Тютюнджиeва, мърсува с неизвестен мъж от ромски произход. Мургавелкото се е разкрачил над Бoриса и й танцува кючек, а тя му пъха пари в гащите, заливайки се от смях.

Интересно какво ли ще каже спонсорът й за скандалния кадър, който от няколко месеца разхожда моделката по най- екзотичните дестинации.

borisa-tiutiundjieva-1

Всъщност, Бoриса Тютюнджиeва не се е показвала с гадже през последните две години, след раздялата си с продуцента Андрей Арнаудов. Въпреки това, едва ли е била сама през цялото време, като се има предвид, че постоянно обикаля по различни екзотични кътчета.

В последно време се заговори, че Бoриса си има богато гадже, но така и не се е появявала с него. Именно той плащал скъпите екскурзии.

Иначе Тютюнджиeва винаги се е стараела да създава впечатление, че е по- различна от повечето мними моделки. Официалното й препитание е от онлайн бутик за маркови дрехи. Но мнозина се питат как следи бизнеса си, като или обикаля по чалготеки до сутринта, или изобщо не е в страната.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *