Отслабване със слънчеви бани

Лятото лека полека наближава и времето, за да влезем във форма, намалява. Предлагаме ви един вариант, който да допълните към диетата и тренировката си – отслабване със слънце.

slantse-otslabvane

СТАНЕТЕ СУТРИН И ПРАВЕТЕ СЛЪНЧЕВИ БАНИ

Изследване на американски учени показва, че правенето на слънчеви бани сутрин помага за свалянето на килограмите.
Проучването се провело с 54 доброволци на средна възраст от 30 години. На китката имали монитор, който следял данните от излагането на сутрешно слънце и контролирането на дневния прием на калории. Резултатът показал, че хората, които се излагали на слънце сутрин имали по- малък индекс на телесната маса, отколкото тези, които не го otslabvane-sluntseправили, без значение от възрастта, от калорийния прием и от физическата активност.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА МЕТАБОЛИЗМА СИ!

Чудите се защо хората, които си правят слънчеви бани сутрин имат по- малко тегло. Има два варианта: първата е, че излагането на слънце синхронизира вътрешния ни часовник, така че можете да спазвате повече естествен режим и да спите редовно. По този начин метаболизмът работи по- добре и така се отслабва.

Другото обяснение е, че слънцето е по- силно сутрин, отколкото следобед, тъй като има повече синя светлина. Този вид светлина подобрява циркадния ритъм и производството на топлина и така тялото топи повече калории.

СУТРЕШНА ДОЗА

Излагането на слънце за 20 – 30 минути между 8 сутринта и ранния следобед, е достатъчно за постигането на желаните резултати.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *