Орезилиха Гeри- Никoл! Кошмарно сeлфи изложи певицата! СНИМКА:

geri-nikol-3

Гери- Никол отново взриви социалните мрежи с поредната си гореща снимка. Този път обаче, реакцията на феновете й е разнопосочна.

Селфито, което постна младата певица, изглежда доста странно. За никого не е тайна, че Гери- Никол оправя снимките си с фотошоп преди да ги публикува. Този път обаче, човекът, който обработва предварително изображенията, вместо да коригира фотото, тотално го е развалил.

Първото нещо, което веднага се набива на очи, е съвсем тъничката талия на певицата. Толкова е намалена, че изобщо не изглежда естествена. Краката и дупето й също значително са орязани, тъй като Гери- Никол е по- пищна.

За капак, и лицето на певицата изглежда неестествено. Явно при опит да бъде изравнен тена, коректорът е почти е заличил брадичката на поп звездата.

Други фенове пък мрънкаха, че Гери- Никол е избрала прекалено банално място за селфи – банята. Всъщност, какво е искала да покаже младата варненка, изобщо не е ясно.

Не е ясно и защо продължава да кастри „яката дупара“ от снимките си, при положение, че я възпя по толкова успешен начин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *