Няколко решения при целулит

Натрупването на мастни тъкани под кожата в определени части на тялото като бедра, дупе, корем и ръце, образувано от мазнини и токсини, се нарича целулит. За да го намалите, има някои подходящи домашни средства.

celulit-recepti

Хранене. Менюто ви трябва да е богато на плодове и зеленчуци, пълнозърнести култури, бобови, обезмаслени млечни продукти, семена, месо и риба. Трябва да пиете много вода, за да поддържате кожата хидратирана и да изхвърляте токсините. Избягвайте захарни изделия, тестени изделия от бяло брашно, опасни мазнини.

„БИО- КОД“ – ЗАЛИЧИТЕЛЯТ НА СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК

Упражненията. Кардио тренировките са най- подходящи за справяне с целулита. Трябва да правите поне 20 минути дневно кардио, три пъти седмично.

Масажи. Също много добра техника за разбиване на мастните депа, които се намират под кожата. Намалява външно kafe-celulitцелулита и подобрява кръвообращението. Масажът трябва да се прави енергично.

Всеки ден, когато взимате душ, търкайте афектираните зони с ръкавица за баня или гъба от луфа, за да стимулирате кръвообращението, като натискате леко. Масажът продължава 5 – 10 минути.

Масаж с мед. Сложете тънък слой мед на засегнатите зони и масажирайте с ръце 10 минути. Правете го всяка сутрин поне в продължение на месец, за да видите резултати.

Масаж с кафе. Намалява целулита и овлажнява кожата. Вземете смляно кафе и направете напитката. Когато леко изстине, започнете да търкате местата, където се натрупва целулита. Ако усетите някакво раздразнение на кожата, добавете малко зехтин.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *