Николета цъфна с тюрбан и се похвали с „уникалния“ си стайлинг! СНИМКИ:

nikoleta-23

Все по- абсурден става стайлингът на Николета Лозанова. Поредният моден гаф на плеймейтката се оказа… розов тюрбан!

Тв водещата се изфука с нетрадиционното покривало за глава, на което стърчи огромна панделка. Тюрбанът обаче не е съчетан с никакъв тоалет. Плеймейтката е с най- обикновен черен потник, от който напират силиконовите й импланти. Снимката е направена в нечия кола и изглежда щракната набързо. Може би Николета е отивала на фризьор и е искала да скрие косата си от любопитни погледи.

nikoleta-22

Тв водещата обаче явно е била много доволна от гледката, защото е определила розовия тюрбан като част от „уникалния стайлинг“, който има. В случая обаче, трудно може да се говори за някакъв стил на обличане.

Модните решения на тв водещата в последно време стават все по- озадачаващи. Миналата седмица тя цъфна с огромни чизми, които й стояха като рибарски ботуши, тъй като моделът е предназначен за по- високи и дългокраки жени.

18512905_1750256168548374_4091253659961131008_n(1)

Преди това пък, на няколко събития Николета се появява натруфена като коледна елха със златни ланци, гривни, обеци и пр.

nikoleta-12

Вероятно причината за модния миш- маш е, че в повечето случаи Николета се облича на аванта от модни марки, които й предлагат безплатни дрехи, за да ги показва. И тъй като много- много не подбира, а гледа да усвои всяка реклама, стилът й на обличане се оказва пълен кич.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *