Николета търси Кумчо Вълчо по голо д*пе! СНИМКА (+ 18)

Николета гривнаБившата жена на Валери Божинов не изненада никого, когато си пусна поредната гола снимка.

Николета Лозанова продължава да залива  с разголените си фотоси  социалните мрежи.

Този път плеймейтката се тагна от Велинград, където е отседнала в най-скъпия хотел и събира тен, смятайки, че колкото по-черна е, толкова по-вървежна е сред феновете и заможните мъже. Това е спорен въпрос, освен ако не се бори за титлата сред група мулатки.

Този път измислената водеща на „Папараци“  не остави нито една, макар и символична  дреха по тялото си, а под фотоса разгонено и глезено запита: Вълчо, къде си?!

Вълчо явно е там, защото иначе кой я снима, освен ако не си е купила скъпа самоснимачка, която едновременно прави и фотошоп.

На Лозанова не й пука, че „Долче и Габана“ я обвиниха в плагиатство, че още я имитират как води предаването си с глас на гладна котка, че  се е превърнала в символ на лековато поведение и че май не остана човек, незапознат с анатомията й.

Николета голаТя продължава да вири задните си части и да ги показва на мераклиите всеки ден, смятайки, че така е номер едно.

Номер едно никога няма да стане и всички го знаят, тя най-много.

А ние пък търсим да видим една снимка, на която е облечена прилично. За да не забравим как изглеждаше с дрехи. Но през последните години няма такава.

Облечи се, Лозанова!

Така наистина ще изненадаш всички!

Със силиконова задница вече е банално!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *