Николета се изложи здраво! Пак я спипаха в крачка да краде! СНИМКА:

Николета Лозанова се опита да шашне последователите си в социалните мрежи с оригинална маскировка за Хелоуин. Издокара се булка- вампир, която е изпила кръвчицата на Ники Михайлов, който самоотвержено позира заедно с нея, облечен в костюм и оплискан с червена боя.

Опитът й да се прави на оригинална обаче, отново завърши катастрофално. Оказа се, че е изкопирала едно към едно страховитата си визия от известна чужденка в социалните мрежи. Измамата й не остана тайна дълго време и вече из социалните мрежи циркулира уличаващ я колаж, озаглавен: „Николета не копира, те копират нея!“

Откакто плеймейтката беше уволнена от „Папараци“, изобщо не й върви в професионален план. Първо, тя се надяваше да се намърда във „Вип Брадър“ срещу космически хонорар. Но се оказа, че трансферът ще излезе прекалено скъп за Нова тв. заради неустойката, която трябваше да платят на БТВ, и се отказаха в последния момент.

После пък се стана ясно, че Николета вече не е най- популярната българка в социалните мрежи! Стана ясно, че моделката отдавна била задмината по брой последователи от фитнес инструкторка, която участвала в „Сървайвър“.

Факт е, че интересът към Николета Лозанова спадна рязко, откакто не е на екран. И дори любимият й Ники Михайлов не може да й помогне, колкото и да включва някой и друг свой крайник в нейните снимки. Поне той засега има работа, макар че вече близо година е без отбор.

Футболистът инвестира известна сума в отварянето гъзарско заведение на база на БФС, като най- вероятно не плаща наем на… баща си Боби Михайлов. Николета кисне по цял ден в ресторанта и се опитва да го популяризира, като постоянно се тагва оттам.

А през останалото време, чат- пат „забременява“ от футболиста, за да има с какво да се похвали. Поне за няколко часа, докато стане ясно, че просто е преяла.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *