Никoлета нахлузи рибарски ботуши, за да си удължи краката! Резултатът е потресаващ! СНИМКА:

nikoleta-19

Потресаващ стайлинг направи за смях Николета Лозанова. Плеймейтката цъфна в социалните мрежи с огромни чизми, които са в пъти по- дълги от краката й. И приличат по- скоро на рибарски ботуши!

Странните чепици придават особено комичен вид на тв водещата. Най- вече, защото са предвидени за доста по- високи и дългокраки дами от нея, т.е., за истински модели.

Но нахлузени на късите крачка на нисичката Николета, ботушите създават усещането, че ще я погълнат. Видимо са високи почти колкото нея. Стигат до талията й, където се разширяват и наистина приличат на огромна, зинала паст, която сякаш все момент ще изяде водещата на „Папараци“.

За капак, плеймейтката е озаглавила снимката: Shoes speak louder than words, т.е., „Обувките говорят по- силно от думите“. Да, наистина е така. Особено този модел, който сякаш илюстрира баснята за жабата, която вдигнала крак и нея да я подковат.

Феновете на Николета, естествено, я спукаха от бъзици. В един от коментарите я питат „За риба ли ще ходиш с тези ботуши?“. А друг фен й пише: „Много си ниска бе маци за този вид ботуш“.

Като цяло, на Николета Лозанова напоследък никак не й върви. Първо, не успя да се окичи с титлата Playmate all stars, тъй като беше присъдена на Златка Димитрова. А водещата на „Папараци“ цял месец по- рано се хвалеше как тя ще я спечели. Николета обаче не миряса след провала. За да стане циркът пълен, на следващия ден обяви, че е спечелила почетното звание най- емблематична плеймейтка. Дори се обяви за легенда!

А сега пък стана за смях с ботуши, които видимо не са за нейната физика. Сякаш Николета напоследък упорито бяга от реалността. Дали пък странното й състояние не се дължи на факта, че повече от месец не се е показвала с Ники Михайлов?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *