Николета Лозанова не е на себе си! Гореща красавица й разказа играта! Виж Тук:

След провала на тв кариерата си, Николета преживя пореден удар – вече не е и най- актуалната красавица в социалните мрежи! Оказва се, че плеймейтката отдавна е издухана от фитнес инструкторката Янита Янчева, която нашумя преди време с участието си в „Сървайвър“.

Красивата блондинка е натрупала вече над 1 милион последователи, докато Николета Лозанова представлява интерес само за половин милион.

Янита се запалила по фитнеса покрай съпруга си Тави Кастро, който пък се следна от над 2 млн. души в социалните мрежа. Младото семейство печели доста добре от популярността си, като получава поръчки за реклама на различни продукти. Отделно, предлагат и услугите си като инструктори и изготвят индивидуални програми.

Янита Янчева

Докато беше на екран, Николета Лозанова също се радваше на голям интерес в социалните мрежи. Но след като беше уволнена през септември, нещата се промениха.

Плеймейтката неистово се натискаше да влезе във „Вип Брадър“ – хем да захлеби с тлъст хонорар, хем да натрие носа на бившите си продуценти Иван и Андрей, който предпочетоха Венета Райкова пред нея. Но се оказа, че неустойката, която „Вип Брадър“ и Нова тв. трябва да платят на бившите й работодатели, е прекалено голяма.

Така, Николета изпадна от борда на големите телевизии. А това вероятно се е отразило и на приходите й от реклами в социалните мрежи.

Но това едва ли я притеснява чак толкова. Все пак, от близо година тя поднови връзката си с бившия си Ники Михайлов и в момента той се грижи за издръжката й. Футболистът е в България от доста време, след като остана без отбор.

Междувременно, се говори, че е съсобственик в модерно заведение. Николета пък се старае да му прави реклама, като прекарва по- голямата част от времето си там.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *