Шок! Няма да познаете Моника Валериева преди операциите и фотошопа! СНИМКИ:

Моника Валериева обича да се хвали, че е сред най- сексапилните родни бръмчалки. Но актуалната й визия няма нищо общо с начина, по който е изглеждала преди пластичните си операции. А те със сигурност са много, ако съдим по това, че към днешна дата Моника буквално е със сменено лице!

Скандалната моделка има поне няколко корекции на носа. Ремонтирала е основно скулите и брадичката си, като най- вероятно са подплатени с импланти. Устните й също са напомпани. При това със силикон, който вече няма махане. За гърдите е повече от ясно, че също не са естествени.

Кой е платил за множеството пластични операции, можем само да гадаем. Както е известно, Моника Валериева няма нито един ден трудов стаж, нито реална кариера на фотомодел или плеймейтка. Пък и кой ли би я взел за модел с предишната й визия?

Най- вероятно „смяната на фасадата“ е дело на някой или на няколко от мъжете в безкрайния й списък с любовници.

Освен че вече е с ново лице, Валериева явно се е понаучила и как да се облича. По времето, когато с бившата й най- добра приятелка Андреа са вилнели по чалготеките, Моника се е носила изключително пошло, както се вижда от снимките. Към днешна дата обаче, вече е пооправила грубите си модни гафове и е заприличала на градска фръцла.

С днешните възможности на фотошопа пък изобщо няма от какво да се притеснява за начина, по който изглежда лицето й. Само не трябва да се появява на живо и без грим по телевизията, както направи във „Вип Брадър“ преди няколко години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *