Негативите от работата в офис

Работа в офис
Работа в офис

Финландски учени установиха, че да се работи в офис е изключително опасно. Офисите системно по правило се отопляват и охлаждат чрез климатици, които дори и при добра поддръжка са непосредствен източник на множество инфекциозни заболявания.Едно от най -опасните и най-често разпространявано по този начин е легионелата, която е причина за много опасен вид пневмония. Столовете в офисните помещения най-често са стандартни и неудобни, поради стоенето на тях по цял ден често води до остеохондроза или други трайни нарушения в стойката ви. Image_1231815_126

Солидното количество електроника в офисите в сравнително малките пространства е причина за ефекта на електрически смог, които влияе негативно на здравословното ви състояние.
Хората които работят в офис трябва да знаят, че на един кв. см. от клавиатурата има около 500 болестотворни микроби. Липсата на достатъчно пространство за служителите и преумората водят до появата на стрес и чувството на потиснатост у хората. Не на последно място учените отчитат, че и банкнотите които получават служителите като възнаграждение са също доста опасни, защото бъкат от микроби.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *