Не е за вярване какво причини Фики на бременна си булка! Вижте какви ги върши след сватбата:

След пищната сватба с избраницата си Гюлджан, Фики Стораро изобщо не се вясва вкъщи! Младият певец поискал да отложат медения месец за догодина, тъй като нямал време заради служебните си ангажименти.

Фики се върнал на работа още на следващия ден след сватбата си и оттогава почти не прибира у дома. Бременната му половинка Гюлджан прекарва по- голямата част от времето си със свекървата и близките си, и почти не е виждала очите на пресния си съпруг.

Певецът излизал от сконфузната ситуация с оправданието, че сега трябва да събира пари за бебето им, което се очаква чак през март. Но истината е, че младоженците изобщо не са притиснати финансово. От сватбата спечелиха близо половин милион лева. А бляскавото тържество беше платено изцяло от щастливия дядо Тони Стораро.

Истината е, че на Фики просто не му се стои вкъщи. 23- годишният плейбой обича нощния живот и купоните, така че едва ли в скоро време ще се кротне до полите на жена си вкъщи. Младият певец нямаше и особено желание да се задомява. Но семейството му настояло да си изпълни дълга. Още повече, че партия като красивата Гюлджан няма да намери така лесно. Момичето е от тяхната вяра. Освен това, имала и голяма зестра, тъй като е от богато семейство.

Двамата се запознали на негово участие в Брюксел. Фики смятал да отскача от време на време до красавицата, докато тук си върти фенките. Семействата обаче не одобрили подобно лековато поведение и натиснали младите да се вземат официално.

Младият фолкаджия решил да си изпълни задълженията като по учебник, но след сватбата да продължи със стария си начин на живот. Точно това и прави в момента, докато за съпругата му се грижат бабите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *