Не е за вярване! Ето какво прави Азис в жегите – СНИМКИ:

azis-9

Азис шашна всички с необичайното си занимание в летните жеги. Вместо да се изтяга на плажа някъде по морето, или да се разхлажда с коктейли из лъскави столични заведения, фолк кралят… прави буркани за зимата!

Певецът пусна снимки в социалната мрежа, за да се оплаче, че е изоставен сам да се бори с подготовката на зимнината. Половинката му Галя заминала на море, а той си останал вкъщи, за да консервира манатарки.

azis-6

Ето какво написа в профила си в социалните мрежи Азис: „В сезона на Манатарката, някой трябва да се погрижи за зимнината на семейството. Едни се пекат на плажа Galia Georgieva, други работят като пчелички и замразяват манатарки, за да има за всички през зимата! Да се е…а у звездата“.

azis-7

Азис е известен сред приятелите си като домошар човек, въпреки скандалния си имидж през годините. Освен че си прави зимнина всяка година, той много обича да готви, при това доста му се отдавало, разкриват негови близки. Народните манджи му са най- любимите- никога не си е падал по завъртяни ястия с екзотични имена. Фолк певецът с радост готви за семейството си, както и за приятелите си. Държи продуктите му да са напълно натурални, за да придадат на гозбите му вкуса на бабините манджи.

В последните две години, Азис категорично иска да скъса със скандалното си минало, което го направи звезда. Той признава, че всичко било пиар, защото било единственият начин да пробие. Но вече няма нужда от подобна реклама. Освен това, не иска дъщеря му Рая да го вижда с рокли и перуки по телевизията. Той постепенно се раздели с женските тоалети и помади и вече се облича като всеки нормален мъж. Пусна брада и дори заряза диетите и фитнеса, защото му омръзнало да се прави на някой, който не е.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *