Навици от които се напълнява

Не знаете как сте качили толкова килограми – хем тренирате, хем спазвате диета и нищо. Затова вижте кои навици ни карат да напълняваме и вижте дали някой от тях не е пречката да отслабнете.

navitsi-napalnyavane

1 . Храните се, когато сте преуморена. Когато се чувствате изморени, означава, че сте започнали да се дехидратирате: ако възприемате това като глад, а не като жажда, ядете повече от необходимото и така надхвърляте дневния брой калории.

Как да знаем колко вода трябва да пием? Общото правило е да пиете 8 чаши вода на ден, но всеки си има индивидуални нужди.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

2 . Не приемате достатъчно протеини. Ако ядете повече въглехидрати, трудно ще отслабнете, дори старателно даproteini-kosa-1 тренирате. Трябва да намалите приема на въглехидрати и да приемате протеини при всяко хранене, защото тялото изразходва повече калории , за да обработи въглехидратите и мазнините.

Месо с малко мазнини като пилешко без кожа, свинско филе, морски дарове, пуешко, телешко са отлични източници на протеини.

3 . Не закусвате. Много често ежедневната работа ни кара да пропускаме закуската, но ако искате да отслабнете или да поддържате килограмите си, трябва да закусвате. Така карате метаболизма да работи, което означава да започнете да горите калории от сутринта.

Идеалната закуска съдържа протеини, сложни въглехидрати и здравословна мазнина. С други думи, яйца, филия пълнозърнест хляб, 200 грама обезмаслено кисело мляко, натрошени орехи, малко обезмаслено прясно мляко.

Подобрете храненето си като знаете вече кои навици пречат на отслабването. Полезно е и за здравето.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *