Натали Трифонова навири голо дупе от плажа! СНИМКИ:

natali-trifonova-3

Горещи снимки по бански на сексапилната синоптичка Натали Трифонова подпалиха мрежата!

Красавицата от прогнозата за времето по БТВ показа какво крие под официалните костюми, с които сме свикнали да я виждаме.

natali-trifonova-2

Освен че разкри греховната си фигура с шоколадов загар, апетитната блондинка демонстрира и доста палаво настроение. Натали не спира да се чекне и лигави пред камерата.

natali-trifonova-1

Трифонова не случайно води първенството по красота сред родните синоптички. Освен съвършено кукленско лице, красавицата има и тяло – мечта. Очевидно отделя доста време за тренировки във фитнеса, тъй като фигурата й е изваяна перфектно.

natali-trifonova

Конкурентките й от Нова тв Никол Станкулова и Гергана Малкоданска могат да дишат само праха на Натали, тъй като за разлика от тях, в нея има и живец, а не само студена красота. Очевидно по време на импровизираната фотосесия на плажа, блондинката от БТВ е била в доста весело настроение.

Освен това, за разлика от примадоните от Станкулова и Малкоданска, които си лягат само със свръхбогати мъже, Трифонова не гони милионерските наследници. Най- известната й връзка е с водещия от Нова тв Деян Веселинов. Двамата бяха заедно цели три години, но накрая той я заряза. Причината била, че тя го натискала за сватба, а на него още не му било до това.

Раздялата съкруши красавицата, но още по- тежко преживяла факта, че той в най- скоро време ще мине под венчило с репортерката Рени Чавдарова. Нещо, за което не се чувствал готов, докато бил с нея.

Иначе, красивата синоптичка беше набедена за най- новото гадже на Слави Трифонов, но се оказа, че няма нищо вярно в тези слухове. Единствената им среща била преди години, когато тя се явила на кастинг за шоуто му „Умна и красива“.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *