Наистина ли мъжете толкова се вълнуват от теглото ни?

jeni-kilogrami

Ще излъжем, ако кажем, че на мъжете им е все тая дали размерът ни е 36 или 44, защото не е същото. Така както за нас теглото им има известно значение, при тях също е така. Но ще се изненадата да разберете колко излишни притеснения си вкарваме заради килограмите си. Дори ще се изненадате, че мъжете не си падат по много слаби момичета.

Много е субективно…

Мнението на мъжете колко сте красива е много относително и няма да получите еднозначен отговор. Но 90% от мъжете са съгласни, че НИКОЯ жена не е по- красива, ако е прекалено слаба. Не си мислете, че колкото сте по- слаба, толкова повече ще ви харесват.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

otslabvane-jeni

Привличането е процес на ментално ниво

Обикновено жените не се замислят, че килограмите им нямат почти никакво значение, ако на духовно и ментално ниво няма връзка. За мъжете, най- важните качества за жената, с която излизат, са самоувереността и чувството за хумор. В дълго срочен план тези неща са много по- важни, ако искате да имате стойностна връзка и да се допълвате.

Не се вглеждат в детайлите

Мъжете всъщност не обръщат чак толкова внимание на детайлите, колкото си мислим. Така че колкото и да се стараете да свалите двата килограма отгоре или се притеснявате, че сте качили 1- 2 в повече, мъжете изобщо няма да забележат. Така че не се фрустрирайте толкова много, а спокойно отделете време, за да ги свалите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *