Моника Валериева се похвали: Ставам катарска принцеса! СНИМКИ:

Моника Валериева шашна последователите си в социалните мрежи с булчинска фотосесия. Снимките са по- скоро в стил „на сутринта след първата брачна нощ“. Но, така или иначе, подкладоха клюката, че златотърсачката скоро може да се омъжи.

През последния месец тя не спира да се хвали с ултраскъпите и луксозни подаръци от новия си благодетел – катарски принц. Моника не пропусна да покаже в социалните мрежи всеки чифт скъпи обувки, които той й купил. Смартфон, часовник, парцалки, бижута. И неизменните големи букети рози.

Все пак, доста от потребителите си питат защо Валериева показва само скъпите подаръци от любовника си, но не и него самия, щом не спира да се хвали колко я обичал и колко тя го обичала. Явно държи повече на скъпите дрънкулки, отколкото на човека до себе си, гадаят последователите й в социалните мрежи.

Други обаче не са съгласни. Щом е готова да се забули заради него и да си смени вярата, значи наистина го обича. Факт е, че откакто е с катареца, Валериева често се снима забулена, за да е в унисон в религиозните му възгледи. А нищо чудно скоро и да приеме официално исляма.

Сега, след булчинската фотосесия, последователите на Моника са в очакване скоро да видят и огромен диамант на безимения й пръст.

Междувременно, моделката се изфука, че скоро щяла да разшири бизнеса си в арабските страни, благодарение на контактите на любовника си. Той й обещал, че миглите от норка, които продава Моника, скоро ще са във всички лъскави бутици на Катар и още няколко държави в региона.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *