Моника Валериева се похвали с любовник – негър – СНИМКА:

monika-val-1

Моника Валериева се похвали с новото си завоевание – гадже- негър.

Бръмчалката публикува снимка в профила си в социалната мрежа, като на преден план е тя, а на заден се вижда чернокожият й приятел, облечен като рапър.

Моделката придружи любопитния кадър със следния надпис: „Аз съм твърде ненормална/безумна, за да обясня, а ти си прекалено нормален, за да разбереш“. Въпросите под снимката дали това е новото й гадже заваляха мигновено, но Моника ги изтри.

monika-val-7

Това е първата публична поява на златотърсачката с някой от мъжете й. До момента Валериева винаги се е хвалила със скъпите подаръци от гаджетата си, но никога не се е показвала с някое от завоеванията. Дрехи, бижута, скъпи коли, екзотични ваканции, шикозни ресторанти и имения – в това се изразяват връзките на силиконовата моделка. Но никога, нито един мъж не е заставал до нея за снимка, за да се похвали, че тя е неговото момиче. Защо ли?

Валериева дори стигна до там, че преди няколко месеца сама пусна слуха, че е сгодена за богат руснак. Моделката се окичи с годежен пръстен, който навря в очите на последователите си в социалните мрежи. Но просто никой не й повярва. Как си се сгодила, като никога не си се показвала с този толкова специален мъж, дивяха се феновете й.

Наскоро пък Моника беше натирена от поредния си любовник, женен бизнесмен. Той й вдигнал луд скандал насред тузарски столичен ресторант и я изгонил позорно. Шушука се, че бръмчалката го окичила с рога, което довело до грозната кавга.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *