Моника Валериева пристана на арабски шейх! Вижте как я глези- СНИМКИ:

Моника Валирева се похвали, че е започнала ударно новата година, като забила поредния богат чужденец.

„Богат“ всъщност е доста слаба дума за завоеванието на родната бръмчалка. Гаджето на Моника е милиардер от Катар, който на всичко отгоре, бил от кралското семейство.

Той непрестанно отрупва Моника с огромни букети рози, както и с луксозни подаръци. Тя се изфука, че катарският богаташ я залива с дрехи, обувки, бижута, както и с нов смартфон.

Милиардерът дори обещал да помогне за разрастването на бизнеса й с мигли от норка, похвали се Валериева. С неговата подкрепа, продуктът щял да стъпи на пазара в арабския свят. Помощта му идва тъкмо навреме, след като Миглена Каканашева – Мегз удари в земята миглите от норка на Моника, като пусна същите, но на доста по- ниска цена.

Валериева трудно прикрива яда си от подмолната атака на дизайнерката от Раковски. Но след като се запознала с катарецa, се успокоила, че й се отваря голяма възможност да натрие носа на самонадеяната Мегз.

В същото време, бръмчалката не спира да обикаля по света с катарския богаташ. А той пък не спира да й прави повече от щедри подаръци. За нула време Моника си напълни гардероба с дрехи и обувки от последните модни колекции, което накара конкурентките й да позеленеят от яд.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *