„Мис Плеймейт“ Маги Бадер ШОКИРА със селфи Без Грим! СНИМКА:

megi-bader

Новата „Мис Плеймейт“ Маги Бадер се показа в напълно натурален вид. Моделката си направи селфи без никакъв грим, за да покаже естествената си красота на феновете в социалните мрежи.

Плеймейтката се снима сутрин, без капка притеснение. Маги Бадер позира веднага след сутрешния си душ, полегнала на леглото. Моделката демонстрира изключително свеж вид, като се има предвид часа, в който е направено селфито. Явно Маги Бадер си е кротувала вкъщи предната вечер, а не е бесняла по дискотеки.

magi-bader-8

Актуалната „Мис Плеймейт“ не крие каква е тайната на зашеметяващата й визия – само здрави тренировки във фитнеса. Въпреки че вече има едно раждане, Бадер поддържа перфектна фигура, на която много нейни колежки могат да завидят.

Въпреки спекулациите, че е спечелила конкурса благодарение на Христо Сираков, истината е, че само Маги успя да покаже наистина идеално и много поддържано тяло.

Плеймейтката признава, че единствената корекция по тялото й са само силиконовите импланти. За всичко друго, Бадер се хвали, че разчита само на тренировките си във фитнеса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *