Меласа срещу първите бели косми

Сигурно сте чували за меласата. Това е захар, но в чист вид, с много вещества, които белият и рафиниран подсладител не притежава. Освен другите си качества, меласата е много добра за косата, особено за предпазването от ранно побеляване.
Имате бели косми? Искате да подхраните косата си? Искате да расте по- бързо? Отговорът на всички тези въпроси е един – меласа.

bqla-kosa-bilki

Медът от захарна тръстика, както е известна още, е една от най- подходящите храни за косата, особено ако сте започнали да побелявате.

„РЕСТАРТ 1 – 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ БЕЛИ КОСИ! ВИЖ ТУК:

Какво доставя мелата на косата?

Всичко се дължи на високото съдържание на мед в меласата. Този минерал прави косата по- здрава и красива, по- млада,melasa подсилва цвета й.

Как се използва?

Обикновено се приема орално, за да подействат съставките й отвътре. Може да вземете лъжица и директно да ядете, като я смесите с плодове, зърнена закуска, кисело мляко, като подсладите чай или чаша вода с нея. Изберете си този вариант, който ви е най- приятен. 1 лъжица дневно, постоянство и търпение са достатъчни.

Меласата може да се включи и в маска за коса. Може да я използвате в някоя традиционна рецепта, като заместите меда с нея. Освен че помага при първоначално побеляване, овлажнява косата, помага й да расте и я прави по- силна.

Кой вид меласа е най- добрата?
Тъмната или черната меласа е най- добрият вариант.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *