Мария в акция! Ето къде отиде, за да хване нов милионер:

maria-7

Мария отиде на лов за нов богаташ в тузарския френски курорт Сен Тропе.

Фолк певицата, заедно с дъщеря си Марая, прекара там Великден в разкошното имение на близките си приятели Ветко и Маринела Арабаджиеви. Мария не пропусна да се изфука, като заля социалните мрежи със снимки от гъзарската си ваканция.

17934251_169025103620883_5986317999756279808_n

Така поне за няколко дни певицата отново си припомни какво е луксозен живот. Фолк фурията го е закъсала здраво откъм финанси след раздялата си с Християн Гущеров. Наскоро тя сама призна, че и апартаментът, и колата й са на изплащане. А в гардеробът й отдавна не е влизало нищо ново и марково, злорадстват колежки.

Мария пак се радва на живота в Сен Тропе

Мария беше свикнала на разточителство и лукс, но сега вече трябва да си брои всяка стотинка. Единствената й надежда е скоро да си хване някой нов милионер, който да задоволява всичките й капризи. А освен това, да инвестира в кариерата й, като налива пари в клипове и песни.

Но старозагорското миньонче не веднъж е доказвало, че е много оправно. Със сигурност певицата не си е губила времето в Сен Тропе, а се е възползвала максимално от гостуването си. Покрай приятели като семейство Арабаджиеви, Мария има най- голям шанс да открие мъжа на мечтите си, с подходящата банкова сметка, шушука се в чалга клюкарниците.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *