Мария се размята еротично бельо на участие! СНИМКИ:

maria-10

Мария продължава да се развява по еротично бельо на участията си. Певицата отчаяно се старае да привлича повече публика на изявите си, за да успее да си вдигне хонорара. Затова през последните месеци е захвърлила всички горнища и си пее по сутиен.

На едно от последните си участия, бившата госпожа Гущерова отново се появи по … луксозно бельо и препаска, която изпълняваше ролята на пола.

mariia-16

Фолкаджийката отчита като грешка отказа си да ходи по участия, докато беше заедно с милионерския наследник. По онова време се радваше на доста висок хонорар, но пък доста мижав в сравнение с богатството на Гущерови. Пък и Християн не й позволяваше да се развява по чалготеките по малките часове.

След като се разделиха обаче, Мария отново трябваше да се завърне към ходенето по участия. Но хонорарът й вече беше паднал наполовина. Певицата все не успява да направи и голям хит. Дори след като изсипа една торба пари на Криско за песен и одруса богат любовник за клип в Сицилия, пак не сполучи.

Затова фолк дивата прибягва до старото, но изпитано оръжие – силиконовите си бомби. Мария ги пуска на воля да се друсат пред погледите на публиката, а дантеленото й бельо пък едва ги удържа, така че не остава почти нищо на фантазията.

Наскоро фолкаджийката се похвали, че има ново гадже и се чувства щастлива с него. Но засега крие кой е той. Усилено се говори, че това е месарският бос от Стара Загора Ангел Тенев, който е доста по- възрастен от нея.

Междувременно, стана ясно, че и Гущеров не си е губил времето. Той забил начинаещата фолк певица Анджелина, която беше претендентка за „Мис Плеймейт“ преди две години.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *